Guns Of Steel - Vérbőség fokozó

A Guns of Steel egy erőteljes edzés előtti folyadék, mely D3PA-t, koffeint, arginint és citrullint tartalmaz. Bicepszre, tricepszre de akár a sokaknál elmaradt vádlira is alkalmazható.
Az azonnal tapasztalható hő, ami a krém felkenését követően felszabadul, bemelegíti az izmaidat, előkészítve Téged a legintenzívebb teljesítményre, melyet eddig az edzésen nyújtottál. Próbáld ki és soha nem akarsz már nélküle edzeni!

7,990 Ft


Termék kód: 500000000036

Ditiolán-3 pentánsav (D3PA)
Resistem®
L-Citrullin
L-Arginin

A nitrogén-oxid egy a sejtek közötti jelátvitelben résztvevő molekula, mely hatással van az izmok és szövetek véráramlására, oxigén ellátására, glükóz felvételére, az izmok összehúzódására és teljesítményére, ill. izmok növekedésére. A megnövekedett nitrogén-oxid termelés fokozott váráramláshoz vezet, melynek eredményeként több tápanyag és oxigén jut el az izmokhoz. Az emelkedett tápanyagellátás csökkenti a fáradtságot edzés közben, rövidebb regenerálódáshoz és gyorsabb izomnövekedéshez vezet.

A Guns of Steel fő hatóanyaga, a ditiolán-3-pentánsav (D3PA), egy erős antioxidáns, ami elősegíti a nitrogén-oxid termelést és ezáltal a kapillárisok tágulását.

Az L-citrullin tovább növeli a nitrogén-oxid szintet és fontos szerepet játszik az ammónia – melyről közismert, hogy az edzés közben kialakuló fáradtság egyik okozója – vérből történő eltávolításában. A citrullin igazoltan képes növelni a vér arginin szintjét, melynek számos előnye lehet – többek között megnövekedett fehérje szintézis, ill. az izmok hatékonyabb BCAA felhasználása edzés közben. A citrullin emellett segíti a testet a regenerálódásban és csökkenti az intenzív edzést követő izomfájdalmakat.

Számos kutatás igazolta, hogy a fokozott citrullin bevitel megnöveli a vér arginin szintjét, melynek eredménye a fokozott nitrogén-oxid termelés. Az arginin fantasztikus hatással van a szervezet nitrogén-retenciós képességére – úgy hiszik, ennek köszönhetően növeli az izomtömeget és serkenti a fehérje szintézist.

A Guns of Steel edzés előtti folyadék, melyben D3PA, koffein és arginin található, előkészíti izmaidat a bedurrantásra. A hirtelen felszabaduló hőmennyiség azonnal növeli az izmok aktivitását, előkészítve Téged a legintenzívebb teljesítményre, melyet eddig edzésen nyújtottál. A bedurranásod már sosem lesz olyan, mint régen!

Víz, Glicin Szója (Szójabab) Olaj, Metil-szalicilát, PEG-40-Sztearát, Propilén-glikol, glicerin-sztearát, PEG-400, Metil-nikotinát, PEG-100-Sztearát, Denaturált Alkohol (SD Alkohol 40-B), Dimetil-polisziloxán, , Ceyloni Fahéj Levél Olaj, Mentol, Tioktánsav (D3PA – alfa-Liponsav), Fenoxietanol, C14-22 Alkoholok, C12-20 Alkil-Glikozidok, Benzil-Nikotinát, Illatanyag, Közönséges Paprika Kivonat, Koffein, Etilhexilglicerin, Hidrogénezett Poliizobutén, Dimetil-izoszorbid, Citrál, Glicerin, Linalol, Orvosi Aleo Levél Kivonat Por, Arginin, Aszkorbin Sav, Citrullin, Retinil-palmitát, Tokoferol-Acetát, Globularia Cordofolia kallusztenyészet kivonat, Benzil-Benzoát, Hexil-Fahéjaldehid, Citronellol, Limonén, Kálium-Szorbát, Anemarrhena Asphodeloides Gyökér Kivonat, Tokoferol.