Buns of Steel - Zsírégető krém comb és fenék területre (237ml)

Maximális tonizáló krém 4% Intenslim komplexszel
Tedd még kerekebbé feneked a Buns of Steel segítségével! Tudományos alapokon nyugvó kutatások! A zsírégető használatával feszes és szépen kidolgozott fenék érhető el.

14,990 Ft

Összetétel:
Intenslim®:
- Globularia Cordifolia kivonat
- Keserű gyömbér kivonat
Keratoline®:
- Glicerin
- Propilén-glikol
- Bacillus kivonat
- Koffein
Regestril®A nők körében gyakori narancsbőr – mely elsősorban a fenéken és a combokon jelenik meg.
Az Intenslim® hatóanyag komplexben található

- Globularia Cordifolia kivonat segíti a kötőszöveti fehérjék cserélődését és megújulását, valamint a méreganyagok eltávolítását a bőrből, ezáltal feszesebbé és fiatalosabbá teszi a bőrt.

- A keserű gyömbér kivonatában olyan hatóanyagok találhatóak melyek igazoltan növelik a zsírsejtekben a zsírégetésért felelős fehérjék menyiségét, míg a zsírok szintéziséért felelős fehérjék számát csökkentik. Emellett a zsírsejtek zsírbontását is fokozzák. Értágító hatásuknak köszönhetően megnövelik az adott terület vér- és nyirokkeringését.

A bőr hidratáltsága szempontjából az egyik legfontosabb tényező a bőrön keresztül elpárolgó vízmennyiség csökkentése.

A Keratoline® formulában található

- Glicerin és propilén-glikol fokozzák a bőr hidratáltságát és csökkentik a bőr vízveszteségét, míg a benne lévő
- Bacillus kivonat enzimatikus bőrtisztítóként működik, amely olyan természetes enzimeket tartalmaz amik eltávolítják a halott bőrsejteket a bőr felületéről, így fiatalosabb kinézetet biztosítanak a bőrnek.

A krémben található

- Koffein szintén tovább fokozza a zsírsejtekben a zsírégetést, emellett serkenti a zsírégető hormonok termelődését és stimulálja a méreganyagok valamint a bomlástermékek ürülését a nyirokrendszeren keresztül.

A Regestril® formula hidratálja a bőrt és ezáltal megelőzi a striák kialakulását, illetve a meglévő növekedési csíkok halványodásához vezet.


Használati utasítás:
Használja naponta kétszer a fenék és comb területén, finoman bemasszírozva a bőrbe, míg az be nem szívódik. Kerülje el az arc és a nyak területét. A legjobb eredmény eléréséhez edzés előtt, zuhanyozást követően vagy lefekvés előtt 15 perccel használja. Enyhe égető érzést fog érezni közvetlenül használat után. Hagyja, hogy a krém teljesen beszívódjon mielőtt felöltözne, valamint minden használat után rögtön mosson kezet szappanos vízzel.

Intenslim: Patented slimming active ingredient intended to fight fat accumulation. (View Data Sheet)

Globularia Cordifolia Extract: Helps skin tissues regenerate and detoxifies skin by eliminating damaged proteins and other accumulated wastes. (View Data Sheet)

Zerumbet Extract: A skin conditioning agent that helps in soothing inflammation and reducing fat tissue. (View Data Sheet)

Keratoline: Gently eliminates dead skin cells to reveal younger, healthier looking skin. (View Data Sheet)

Caffeine: A lipolysis promoting agent, breaking down fat and other lipids.

Regestril: Prevents and reduces stretch marks. (View Data Sheet)