Sunny Day - Golden Glow - Önbarnító testápoló

Élvezd a gyönyörű, sugárzó barnaságot egész évben káros sugárzások hatásai nélkül ezzel az A- és E- vitaminokban gazdag, mélyen hidratáló testápolóval!

Könnyen használható minden bőrtípusra és a legtermészetesebb barnaságot biztosítja.

7,490 Ft


Termék kód: 500000000177

Mindennapos használattal, fokozatosan érheted el az aranyló barnaságot.

Egyedi gyógynövénykeveréket tartalmaz:
• a zöld tea és kólacserje kivonat arról gondoskodik, hogy a bőröd ápolt és puha legyen
• a trópusi mangó és lime mennyei illata kellemesen felfrissíti a bőrödet


1. Önbarnítás előtt használd a Pro Tan bőrradírozó kesztyűt és az általunk ajánlott bőrradírt, a Get Buffed-ot, mely nem csak eltávolítja a bőr felső részén található elhalt hámsejteket, de a bőröd pH-ját is optimalizálja.

2. Tegyél némi krémet a tenyeredre és körkörös, masszírozó mozdulatokkal vidd fel a bőrre úgy, hogy ne hagyj ki egyetlen bőrterületet sem. A terméket egyenletesen kend fel a bőrre. Ügyelj arra, hogy a bőröd legalább 15 percig ne érintkezzen ruhaanyaggal.

3. Egyszerre csak egy testrészre, kisebb mennyiséget vigyél fel. Ügyelj rá, hogy a bőröd teljesen tiszta, és száraz legyen.

4. Várj, míg a krém teljesen beszívódik, és csak azt követően öltözz fel.

5.Végezetül alaposan moss kezet.

6. Ha sötétebb árnyalatra vágysz, hagyd 1, 3 vagy akár 5 óránál tovább a bőrödön, mielőtt lezuhanyoznál. A krém önbarnító tartalma ekkor tudja teljesen kifejteni a teljes hatását.

7. Folyamatos használattal fokozhatod a barnaságod tónusát.

Víz, Szója olaj, Dihidroxiaceton,Propilén-glikol, PEG-40-sztearát, Cetil-alkohol, Izopropil-palmitát, Glicerin-sztearát, PEG-100-sztearát, Retinol-palmitát, tokoferol-acetát, Illatanyag, Diazolidinil-karbamid, Aloe Barbadensis Levél, Limonén, Geraniol, Linalool, Zölod Tea levél kivonat, Cola Nitida (Kola dió), Hidroxiizohexil-3-ciklohexén-karboxialdehid, Jód-propinil-butilkarbamát.

- Azért, hogy egyenletesebb színt érj el, önbarnítás előtt használd a Get Buffed bőrradírt, mely felel azért, hogy ne legyél foltosan barna

- Felkenés előtt győződj meg arról, hogy a bőröd teljesen száraz, így a barnítókrém megfelelően be tud szívódni

- Akárcsak egy testápolót, vékony rétegben vidd fel a bőrre

- mielőtt felöltöznél, várj pár percet, hogy a krém teljesen beszívódhasson a bőrbe, így biztosan nem hagy foltot a ruhán

- használat után moss kezet

- az önbarnító kizárólag külső használatra készült

- kerüld el, hogy közvetlenül a szemedbe kerüljön

- bármilyen bőrirritáció esetén azonnal hagyd abba a használatát