Overnight Competition Color (250ml) - A tökéletes alapszín

A Competition Color egy bázisszínt ad.
Kétféleképpen használhatod:

1. Önmagában, többszöri felvitellel
2. A többi, verseny napi barnító rétegek előtt felkenve

15,490 Ft


Termék kód: 732907100186

A Competition Color egy bázisszínt ad, ami önmagában többszöri felvitellel, vagy a többi barnító "alatt" is kiválóan használható.

Tökéletes versenyszínt szeretnél elérni? Akkor ki ne hagyd a Competition Color-t, mert ez a barnítás első lépése. Egy olyan alapszínt biztosít, melyre bármely Pro Tan Bronze Mousse-t felkenve tökéletes versenyszínt kapsz.

Megjegyzés:
Ha első alkalommal használod a Pro Tan Overnight Competition Color-t, akkor azt javasoljuk, hogy a verseny előtt 2-3 nappal próbáld ki a terméket, hogy megbizonyosodj arról, hogy hány réteg szükséges egy sötét alapszín eléréséhez.

• A barnítót egy jól szellőző helyen vidd fel.

• A termék akár fel is fújható a testfelületre, de inkább azt javasoljuk, hogy öntsd ki a flakon tartalmát egy edénybe.

• Mártsd a Pro Tan applikátor kesztyűt az edénybe, majd ezután nyomd ki a festék nagy részét, és kezdd el a Competition Color felkenését. A térd- és könyökhajlatokra kevesebb festéket vigyél föl, mert ott könnyen lesz sötétebb a bőr.

• Az első felvitel után várj 3-5 órát, ekkor alakul ki az alapszíned. Ezt a színt további applikációval akár tovább is fokozhatod.

• Mielőtt felöltöznél, mindenképp várj 30 percet a teljes száradásig, de ezután is óvakodj a vizes felületektől legalább egy órán át.
• Egy 24 órás periódusban akár három alkalommal is fel lehet vinni a barnítót.

• Az utolsó felvitel után zuhanyozz le langyos vízzel, hogy ezáltal a barnító még szebb, egyenletesebb tónusú legyen.
Szappant és tusfürdőt semmiképp se használj!

Víz, Izopropil-alkohol, Aceton, Dihidroxi-aceton, Illatanyag, Cl 19140 (SÁrga 5), Cl 15985 (Sárga 6), CL 16035 (Piros 40), Cl 42090 (Kék 1), Limonén, Geraniol, Linalool, Hidroxiizohexil-3-Ciklohexén-Karboxialdehid

- Az alkalmazás előtt használd a bőrradírozó termékünk, a Get Buffed-ot, ami megakadályozza, hogy foltos hatást keltsen a barnító a bőrödön.

- Egy nap három rétegnél ne kenj fel többet.

- A könnyebb felvitel érdekében használj hengert!
(Már megtalálható a shopunkban!)