Get Buffed - pH optimalizáló bőrradír

A Get Buffed egy bőrradír, amely optimalizálja a bőr PH-ját, és eltávolítja az elhalt hámsejteket. Használatának köszönhetően a barnító egyenletesen szép tónusú lesz.

7,490 Ft


Termék kód: 5000000001

Ha tökéletes barnaságot szeretnél a színpadon, akkor ez a termék nélkülözhetetlen.
A Get Buffed egy bőrradír, amely optimalizálja a bőr pH-ját, eltávolítja bőröd elhalt hámsejtjeit, ennek köszönhetően a barnító nem foltos, hanem egyenletesen szép tónusú lesz. Mielőtt használnád az önbarnítót, mindig alkalmazz bőrradírozó terméket, így nem fog foltos hatást kelteni a barnító a bőrödön.
Természetes összetevőket, növényi kivonatokat és vitaminokat tartalmaz.

• Az utolsó héten, a verseny előtt három nappal kezdd el alkalmazni.
Használata egyszerű: önmagában vagy tusfürdővel összekeverve alkalmazd. Körkörös mozdulatokkal masszírozd és dörzsöld át a testedet, beleértve a hátadat is. Legyél különös figyelemmel a hajlatokra, és azokra a területekre, ahol vékonyabb a bőr.

• A legjobb eredmény érdekében minimum háromszor radírozd át vele a teljes tested.

Víz, Habkő, Kokamidopropil-Betain, Propilén-glikol, Aminoetil-propanol, Poliakrilsav, Illatanyag, Metilparabén, Dinátrium-EDTA (etilén-diamin-tetraacetát), Diazolidinil-Karbamid, Propil-parabén, Benzil-alkohol, Rentinol-palmitát, Tokoferol-acetát, Cola Acuminata (Kola dió), Zöld Tea levél kivonat, Édesgyökér kivonat, Hegyi Árnika virág kivonat, Cl 19140 (Sárga 5), Cl 42090 (Kék 1)

• Ha egymás utáni héten lesz két versenyed, és meg szeretnéd újítani a bőröd felső hámrétegét, akkor a bőrradír mellé használj radírozó kesztyűt is.

• A makacsabb területeket, ahol nehezebben kopik le a barnító, a radírozás előtt kend be egy zsírosabb krémmel, hogy "fellazítsa" a bőr felső hámrétegét, ezáltal könnyebben el tudod távolítani a nemkívánatos barnítófoltokat.