Competition Color Top Coat (207ml) - Az új Bronze Mousse!

Lemosható, hab állagú barnító az összes versenyzői kategória számára. Gyönyörű bronzos, sötét árnyalatot biztosít. Használatával még jobban kiemelheted az izmaid a színpadi megmérettetésen.

15,490 Ft


Termék kód: 732907051990

Azonnali versenyszínre vágysz, amely tökéletes barnaságot biztosít már egy réteg felvitele után? Megtaláltad a tökéletes barnítókrémet! .

Nagy előnye, hogy maradéktalanul lemosható, de a színpadon tökéletesen tart.

- A színpadra lépés előtt 1-1,5 órával vigyél föl egy réteg Competition Color Top Coat Mousse-t.

- A Show Shine nevű olajat vagy a Muscle Sheen nevű terméket ajánljuk hozzá.

Víz, Propilén-glikol, dihidroxi-aceton, Cl 42090 (Kék 1) színezék, Cl 19140 (Sárga 5) színezék, Cl 17200 (Piros 33) színezék, Nátrium-lauril-szulfát, Diazolidinil-karbamid, Cl 14700 (Piros 4), Jód-propinil-butil-karbamát.

- Mivel a barnítók felvitelével szembetűnőbbek lesznek a bőr felső rétegének hámlásai, ezért barnítás előtt mindenképp használd a Get Buffed bőrradírt.

- Ha első alkalommal használod a Pro Tan barnító termékeit, azt javasoljuk, hogy a verseny előtt 2-3 nappal próbáld ki a terméket, hogy megbizonyosodj arról, hogy a kívánt színt éred el.

- Ha szeretnéd elkerülni a matt hatást, használj a termék mellé Póz olajat vagy Póz gélt, Show Shine-t, Muscle Juice-t vagy Muscle Sheen-t!