STEELFIT BOKAPÁNT


Az edzések tökéletes kiegészítője!


Többször kellett már keresned a teremben a bokapántot vagy épp más használta? Ha pedig találtál nagy nehezen, akkor a tépőzár volt olyan gyenge, hogy attól féltél mikor esik le a bokádról? Megoldás: Szerezd be még ma a sajátodat!


Miért a mi bokapántunk a legjobb? 

A LEGJOBB ESZKÖZ A CSIGÁS HÁTRARÚGÁSHOZ
NEM KELL MÁS UTÁN HASZNÁLD ÉS NEM KELL RÁ VÁRNI
TELJES KOMFORTÉRZET
VASTAG NEOPRÉN BELSŐ, ÍGY NEM VÁGJA A LÁBAD
SZÉLES PÁNT ÉS TARTÓS, ERŐS TÉPŐZÁR
✓ KÉT BOKAPÁNTOT TARTALMAZ – EGYET LÁBANKÉNT


4,990 Ft


A Steelfit Bokapánt egy tökéletes kiegészítője az edzéseknek ami hozzásegít a láb-, csípő- és farizmok teljes mozgástartományban lévő edzését. Fém akasztó található a pánton, így használata biztonságos és egyszerű.



Néhányan érzékenyek lehetnek a neoprénre és a neoprén keverék gumikra. Ha kiütéses lesz a bőröd, hagyd abba a használatát. Bármilyen edzőprogram elkezdése előtt beszéljünk a háziorvosunkkal. Figyeljük a testünket edzés közben. Mindig hidratáljuk magunkat és kerüljük az extrém melegben való edzést.



HASZNÁLAT ELŐTT

Edzés előtt állítsd be a kívánt pozícióba a bokapántot és kényelmesen tekerd a bokád köré. A SteelFit bokapántok úgy lettek tervezve,hogy viselése funkcionális legyen. A bokapánton „L” és „R” jelzések találhatóak, jelezve, hogy melyik a bal (L) és melyik a jobb (R) lábra való.




HOGYAN HASZNÁLD?

A Steelfit bokapánt versenyzők által tesztelt, így viselése kényelmes és funkcionális.


  • a vastag neoprén pánt lehetővé teszi a súly elolszlását továbbá kényelmes viseletét
  • biztonsági akasztóval ellátott
  • a legtöbb kábeles gépekkel használható