STEEL PUMP - BLUE RASPBERRY

A SteelPump™ csúcs technológiás edzés előtti készítmény lehetővé teszi, hogy keményebben és tovább edz, miközben csökkenti a fáradtságot és az izomsérülést. A SteelPump™ olyan potens összetevőket tartalmaz, melyek fokozzák az energiaszintet és az állóképességet, erőteljes bedurrantáshoz vezetnek, emelik a teljesítményt, javítják a fókuszt és a tiszta gondolkodást, növelik a nitrogén-oxid termelést és fokozzák az izmok erőkifejtését. A SteelPump™ könnyen oldódik, a finom ízű ital pedig segít a legintenzívebb edzéseidben.


FUNKCIÓK ÉS ELŐNYÖK


✓ MÉG JOBB TELJESÍTMÉNY*
✓ JAVULÓ ÁLLÓKÉPESSÉG*
✓ ROBBANÉKONYSÁG, ENERGIA*
✓ TISZTA GONDOLKODÁS ÉS FÓKUSZ*

17,790 Ft helyett
10,790 Ft

A SteelPump™ csúcs technológiás edzés előtti formula ami lehetővé teszi, hogy keményebben és tovább edz, miközben csökkenti a fáradtságot és az izomsérülést. A SteelPump™ könnyen oldódik, a finom ízű ital pedig segít a legintenzívebb edzéseidben.A SteelPump™ olyan potens összetevőket tartalmaz, melyek fokozzák az energiaszintet és az állóképességet, erőteljes bedurrantáshoz vezetnek, emelik a teljesítményt, javítják a fókuszt és a tiszta gondolkodást, növelik a nitrogén-oxid termelést és fokozzák az izmok erőkifejtését.

A SteelPump™ egy étrend-kiegészítő: keverjünk el 1 adagot (1 kanál) 2-3 dl hideg vízben, az ízlésünknek megfelelően. Rázzuk össze vagy keverjük el alaposan, majd 15-30 perccel edzés előtt fogyasszuk. Hogy tovább javítsuk a teljesítményünket edzés alatt, ajánlott elegendő mennyiségű vizet vagy SteelFuel™-t inni, hogy ne száradjunk ki. Ne használjuk a SteelPump™-ot 4 órával lefekvés előtt. Egyesek tapasztalhatnak bizsergő érzést, ami a béta-alaninnak tulajdonítható.