STEEL DREAMS Alvás támogatás és Regenerálódás

Segít az elalvásban – természetesen módon


A Steel Dreams™ egy teljes mértékben természetes, függőséget nem okozó hatóanyagokat tartalmazó, alvás és regenerálódást támogató formula, ami tudományosan arra lett kifejlesztve, hogy segítsen a stressz csökkentésében, lenyugtassa a hiperaktív központi idegrendszerünket, javítsa az alvásunk minőségét és mennyiségét.
A mély és pihentető alvás nélkülözhetetlen a számos stressz forrásból való regenerálódáshoz, amikkel naponta találkozunk és a Steel Dreams™ segít optimalizálni az alvásodat, hogy minden egyes alvással töltött perc és óra segítsen egy erősebb, egészségesebb és kitartóbb test felépítésében.


Tulajdonságok és előnyök:
✓ Növeli az ún. REM alvást*
✓ Javítja az alvás minőségét*
✓ Segít relaxálni*
✓ Javítja a regenerálódást*
✓ Nem okoz függőséget*

17,490 Ft helyett
14,865 Ft

Mi ez?

Egy teljes mértékben természetes, függőséget nem okozó hatóanyagokat tartalmazó, alvás és regenerálódást támogató formula


Mit csinál?

A Steel Dreams™ tudományosan arra lett kifejlesztve, hogy segítsen a stressz csökkentésében, lenyugtassa a hiperaktív központi idegrendszerünket, javítsa az alvásunk minőségét és mennyiségét.

Használat
Étrend-kiegészítőként, kezdésként 2 kapszulát fogyasszunk 30 perccel lefekvés előtt. Amennyiben jól toleráljuk ezt a dózist, akkor emelhetjük a napi bevitelt a teljes adagra (3 kapszula) 30 perccel elalvás előtt. A Steel Dreams™ használható a SteelCore®-ral kombinálva, ha szeretnénk a fogyásunkat támogatni.