Physique Bronze Mousse (207ml) - A Men's Physique versenyzők választása!

Elsősorban Men's Physique kategóriában versenyzőknek ajánlott lemosható, hab állagú barnító. Sötét, bronzos árnyalatot biztosít.

11,490 Ft

Azonnali versenyszínre vágysz, amely tökéletes barnaságot biztosít már egy réteg felvitele után? Megtaláltad a tökéletes barnító terméket! Extra sötét színe miatt tökéletesen fed. Nagy előnye, hogy maradéktalanul lemosható, de a színpadon tökéletesen tart.

- A színpadra lépés előtt 1-1,5 órával vigyél föl egy réteg Physique Bronze Mousse-t.

- Felvitelét hengerrel ajánljuk. Öntsd ki a flakon tartalmát egy edénybe, hogy könnyen bele tudjuk mártani a hengert.

- Bőrtónustól függően keverhető a Competition Colour nevű termékkel fele-fele arányban.
- A Show Shine-t vagy a Muscle Sheen nevű terméket ajánljuk hozzá.

Víz, Propilén-glikol, Dihidroxiaceton, Cl 42080 (Kék 1), Cl 19140 (Sárga 5), Cl 17200 (Piros 33), Nátrium-lauril-szulfát, Diazolidinil-karbamid, Cl 14700 (Piros 4), Jód-propinil-butilkarbamát.

- Mivel a barnítók felvitelével szembetűnőbbek lesznek a bőr felső rétegének hámlásai, ezért barnítás előtt mindenképp használd a Get Buffed bőrradírt.

- Ha első alkalommal használod a Pro Tan barnító termékeit, azt javasoljuk, hogy a verseny előtt 2-3 nappal próbáld ki a terméket, hogy megbizonyosodj arról, hogy a kívánt színt éred el.

- Ha szeretnéd elkerülni a matt hatást, használj a termék mellé Póz olajat vagy Póz gélt, Muscle Juice-t, Show Shine-t vagy Muscle Sheen-t!