Competition Color Super Dark Top Coat (207ml) - Az új Bodybuilder Bronze!

Elsősorban testépítőknek ajánlott lemosható, hab állagú barnító. Egyenletes mélybarna árnyalatot biztosít. Használatával még jobban kiemelheted az izmaid a színpadi megmérettetésen.

11,490 Ft

Azonnali versenyszínre vágysz, amely tökéletes barnaságot biztosít már egy réteg felvitele után? Megtaláltad a tökéletes barnító terméket! Extra sötét színe miatt tökéletesen fed. Nagy előnye, hogy maradéktalanul lemosható, de a színpadon tökéletesen tart.

- Mivel a barnítók felvitelével szembetűnőbbek lesznek a bőr felső rétegének hámlásai, ezért barnítás előtt mindenképp használd a Get Buffed bőrradírt.

- A színpadra lépés előtt 1-1,5 órával vigyél föl egy réteg Bodybuilder Bronze Mousse-t.

- Felvitelét hengerrel ajánljuk. Öntsd ki a flakon tartalmát egy edénybe, hogy könnyen bele tudjuk mártani a hengert.


- Bőrtónustól függően keverhető a Competition Colour nevű termékkel fele-fele arányban.
- A Muscle Sheen nevű olajat ajánljuk hozzá.

Víz, Propilén-glikol, dihidroxi-aceton, Cl 42090 (Kék 1) színezék, Cl 19140 (Sárga 5) színezék, Cl 17200 (Piros 33) színezék, Nátrium-lauril-szulfát, Diazolidinil-karbamid, Cl 14700 (Piros 4), Jód-propinil-butil-karbamát.

- Mivel a barnítók felvitelével szembetűnőbbek lesznek a bőr felső rétegének hámlásai, ezért barnítás előtt mindenképp használd a Get Buffed bőrradírt.

- Ha első alkalommal használod a Pro Tan barnító termékeit, azt javasoljuk, hogy a verseny előtt 2-3 nappal próbáld ki a terméket, hogy megbizonyosodj arról, hogy a kívánt színt éred el.

- Ha szeretnéd elkerülni a matt hatást, használj a termék mellé Póz olajat vagy Póz gélt, Muscle Juice-t, Show Shine-t vagy Muscle Sheen-t!